جایزه «ققنوس» با رویکرد مرمت و بهره‌برداری اماکن تاریخی و فرهنگی برگزار می‌شود

جایزه «ققنوس» با رویکرد انتخاب برترین اماکن تاریخی و فرهنگی از نظر مرمت و بهره‌برداری همزمان با هفته میراث فرهنگی برگزار می‌شود.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، با برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه «ققنوس»، فرایند برگزاری این رویداد فرهنگی به‌طور رسمی آغاز و برای مراحل مختلف این رویداد برنامه‌ریزی شد.
سمیه فدایی‌نژاد، دبیر جایزه ققنوس با اعلام این خبر افزود: برنامه‌ریزی‌های گسترده برای برگزاری این رویداد فرهنگی در اواخر اردیبهشت‌ماه سال 1405 و هم‌زمان با هفته میراث فرهنگی انجام و نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری «جایزه ققنوس» نیز با حضور اعضای شورا در عمارت مسعودیه برگزار شد.
فدایی‌نژاد با اشاره به فعالیت‌های چند ماه گذشته برای تدوین نقشه راه و شیوه‌نامه جایزه، گفت: طی این مدت، برنامه زمان‌بندی و ساختار شورای سیاست‌گذاری، کمیته‌های علمی و اجرایی مشخص شده است و شاخص‌ها و معیارهای ارزیابی آثار نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه صندوق توسعه صنایع دستی، فرش دستباف، و احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی از طرف وزارت میراث فرهنگی متولی اصلی واگذاری ساختمان‌های و بناهای تاریخی برای مرمت و احیا است است، افزود: جایزه ققنوس در دو محور اصلی «مرمت» و «بهره‌برداری» برگزار خواهد شد و جوایزی به بهترین آثار اختصاص می‌یابد. تمامی افراد و مجموعه‌ها در بخش‌های عمومی، دولتی و خصوصی می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و آثار خود را برای دبیرخانه ارسال کنند.
مشاور مدیرعامل صندوق توسعه و احیا در پایان تصریح کرد: تاکنون نشست‌های متعددی با بهره‌برداران، ستاد اجرایی، کمیته‌های تخصصی مرمت و بهره‌برداری و هیئت داوران برگزار شده است تا جایزه ققنوس در سال آینده به بهترین شکل و با معیارهای علمی و تخصصی برگزار شود.
در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه ققنوس، برزین ضرغامی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه و احیا، پیروز حناچی، عضو هیئت مدیره، خسرو طالب‌زاده، مشاور مدیرعامل صندوق احیا، عبدالرضا گلپایگانی، استاد دانشگاه و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و اصغر محمد مرادی، استاد مرمت دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشتند و به تبادل‌نظر و گفت‌وگو پرداختند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404100900717
دبیر مهدی ارجمند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha